Conclusions de Seguiment FCB davant l’assemblea de diumenge

L’associació Seguiment FCB ha tingut l’honor de participar en l’acte ‘La Prèvia de l’Assemblea’, organitzat per CompromissarisFCB i que ha comptat amb diferents ponents. Fruit de les opinions dels experts i reflexions pròpies, arriba a les següents conclusions en relació amb l’Assemblea del Futbol Club Barcelona que tindrà lloc aquest diumenge, dia 20 de juny:

Punts 2 i 3: En cas que l’actual Junta Directiva, encapçalada per Joan Laporta, mostri la seva voluntat que els comptes siguin aprovats, s’ha de fer així pel bé de la institució.

Punt 4: S’ha d’aprovar si la quantitat es destinarà íntegrament a reduir el deute a curt termini, els interessos seran iguals o inferiors al 3%, els crèdits tindran una durada igual o superior a 6 anys, la Junta Directiva fa públic el nom exacte de totes les entitats financeres implicades i es coneixen les comissions acordades amb Goldman Sachs o entitat equivalent per aconseguir el finançament.

Punt 5: S’ha de procedir a la ratificació dels 4 nous directius sempre que es responguin aquestes dues preguntes:

  • Quina relació directa hi ha entre l’entrada de cadascuna d’aquestes 4 persones a la Junta Directiva i els avals i contra avals que es van haver de presentar abans de la presa de possessió del Sr. Joan Laporta?
  • S’ha consultat a la Federació Catalana de Futbol que no hi haurà cap problema per la doble condició del Sr. Joan Soler Ferré de màxim responsable del futbol formatiu del Barça i de president del FC Vilafranca, vist que equips de totes dues institucions poden coincidir en les mateixes categories inferiors?

Punt 7: Tot i que en aquest cas queda sense efecte, qualsevol reforma estatutària ha de sorgir d’un profund procés participatiu que abasti tota la massa social possible i que en cap cas estigui condicionat per les presses.

Punt 9: Tenint present que bona part de la informació s’obtindrà per primera vegada durant aquesta mateixa assemblea, no és escaient prendre cap decisió fins que tota la massa social l’hagi pogut processar i debatre.

Punt 11: En la mesura del possible, volem ratificar que la nova Junta Directiva té la intenció de mantenir i potenciar l’aposta envers els projectes d’FCBDesplaçaments i d’animació al Camp Nou, el Palau Blaugrana i l’estadi Johan Cruyff. També volem sol·licitar la màxima transparència en qualsevol procés que impliqui un repartiment d’entrades per sorteig.

Deixa un comentari