Cartell del 41è Congrés Mundial de Penyes, que inclou un debat electoral sobre l'àrea social del qual som col·laboradors

Seguiment FCB col·labora amb el debat sobre l’Àrea Social del 41è Congrés Mundial de Penyes (diumenge, 12.10 h, Barça TV)

Els tres candidats a la presidència del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa, participaran aquest diumenge (12.10 h) en un debat que estarà centrat, eminentment, en l’Àrea Social del club. L’acte, conduït per la periodista Marta Carreras, està emmarcat dins del 41è Congrés Mundial de Penyes, que haurà començat unes hores abans (9.30 h) a l’Auditori 1899. El debat es podrà seguir íntegrament en directe per Barça TV, Barça TV+ i el web de la Confederació Mundial de Penyes. L’associació Seguiment FCB ha participat en el disseny de les temàtiques a tractar, en qualitat d’entitat col·laboradora de la Confederació Mundial de Penyes per aquest debat.

Des de Seguiment FCB ens mostrem molt satisfets de la importància que estan adquirint les qüestions d’àmbit social en aquest procés electoral, amb aquest debat específic entre els tres candidats a la presidència com a punt culminant. La necessitat de reivindicar l’Àrea Social com a pilar fonamental del club va ser un dels motius essencials que ens va impulsar a participar com a precandidatura en el procés electoral del 2015. En aquest sentit, vam mantenir reunions amb totes les precandidatures abans del procés de recollida de signatures, amb l’objectiu de fer-los suggeriments amb vista a la redacció definitiva dels respectius programes electorals. Així mateix, durant aquests dies, estem consensuant compromisos amb les tres candidatures que concorreran a les urnes el dia 7 de març.

En aquest enllaç hi podeu trobar tota la informació relativa al 41è Congrés Mundial de Penyes i al debat.

Deixa un comentari