Participants en la Moció de Censura 2020

Adhesió al vot de censura iniciat contra tota l’actual Junta Directiva de l’FC Barcelona

Per decisió democràtica de tots els associats de Seguiment FCB, la nostra associació s’ha adherit a la moció de censura iniciada contra tota l’actual Junta Directiva de l’FC Barcelona, conjuntament amb altres grups d’opinio i de participació barcelonistes. A continuació us oferim la declaració pública #MésQueUnaMoció presentada durant el dia d’avui:

Els sotasignants, que representem a diversos grups actius entre el barcelonisme, amb el suport de les precandidatures dels Srs. Jordi Farré, Victor Font i Lluís Fernández, tots ells socis del Futbol Club Barcelona, volem declarar públicament:

PRIMER.- Demanem la dimissió immediata de tota l’actual Junta Directiva del Club, per sentit de responsabilitat, dignitat i barcelonisme.

SEGON.- Hem arribat a un acord amb l’objectiu d’assolir conjuntament l’èxit del vot de censura iniciat pel Sr. Jordi Farré. En aquest sentit, entenem que només un vot de censura UNITARI, TRANSVERSAL I INTEGRADOR, pot assolir l’objectiu cercat.

TERCER.- Fem una crida pública, a que tots els socis i sòcies del Club es bolquin amb la moció que proposem. “Més que una Moció”. Ens adrecem a tots els socis, sòcies, voluntaris, voluntàries, i persones que vulguin posar a disposició el seu local i col·laborar amb la moció, a apuntar-se a la web www.mocio2020.cat , que continuarà operativa durant tot el procés. Aquest canal es complementarà amb la recollida física de signatures, que començarà en els propers dies, i si s’escau, amb altres canals que us anirem anunciant.
QUART.- Tots els grups sotasignats ens comprometem a seguir treballant en accions i propostes conjuntes d’esperit integrador, amb els objectius comuns d’aconseguir, d’una banda: (i) que l’actual Junta Directiva marxi del Club de forma immediata; (ii) i de l’altra, construir un Barça millor.

Visca el Barça i Visca Catalunya!

Compromissaris FCB, Dignitat Blaugrana, El Cor Blaugrana, El Senyor Ramon, La Resistència del Palau, Manifest Blaugrana, Seguiment FCB i #Noiestwitterbarça. Col·laboració de les precandidatures de Jordi Farré, Lluís Fernàndez-Alà i Víctor Font.

Deixa un comentari