Ens adherim al Pacte per a la unió del barcelonisme enfront de la COVID-19

Seguiment FCB, després de consultar-ho amb els nostres associats, s’adhereix al “Pacte per a la unió del barcelonisme enfront de la COVID-19”, impulsat recentment per tres consocis del Barça. Ens sembla una bona idea veient les conseqüències imprevisibles que pot provocar la pandèmia i, de fet, ja havíem parlat d’impulsar alguna cosa similar.

Sí que ens adherim amb una puntualització, ja que, tal com ens han proposat alguns associats, no és necessari que el document doni per sobreentès que les pròximes eleccions seran la primavera del 2021 i, per tant, retardin fins aquell moment l’activitat dels possibles precandidats, als quals sí que preguem igualment l’adhesió. De la mateixa manera, la sol·licitem a tota la resta de sectors del barcelonisme: socis, penyistes, seguidors i simpatitzants, tot invitant-los, si cal, a puntualitzar alguna frase del text com hem fet nosaltres. El nostre punt 5è del redactat proposat és aquest:

“Prego als socis amb aspiracions electorals que se sumin a aquest manifest independentment de quin sigui el calendari i les dinàmiques preelectorals. Intentem superar, el barcelonisme unit, la crisi de la Covid-19”.

A continuació us oferim el text sencer, amb la nostra modificació. El document original es pot consultar en les imatges:

Els sotasignats, subscrivim i signem aquest “PACTE PER A LA UNIÓ DEL BARCELONISME ENFRONT DE LA COVID-19”, en aquests temps complexos de dificultat extraordinària per aquesta crisi que colpeja tothom i a tots els sectors.

És un bon moment per apel·lar a la unió del barcelonisme per tal d’ajudar al nostre estimat Club a sortir de la millor manera d’aquesta crisi: “Tots Units fem Força”.

Aquest manifest, no té segones intencions (electoralistes o d’altre mena) sinó que el seu únic objectiu és ajudar al FUTBOL CLUB BARCELONA, des de la unió de tots aquells que estimem el nostre Club, per tal de superar les conseqüències d’aquesta crisi de la COVID-19. Per això:

1r) Ens posem a disposició del Club per col·laborar desinteressadament en qualsevol de les iniciatives solidàries que endegui.

2n) Demanem a l’actual Junta Directiva una gestió responsable i rigorosa, per tal de preservar l’actual model de propietat del club, és a dir, que el Barça segueixi sent de tots els seus socis i sòcies.

3r) Comprenem que aquesta extraordinària situació obligui el Club a prendre mesures excepcionals però tanmateix exigim que siguin degudament explicades i justificades, amb el nostre compromís, des d’ara, a tenir la més absoluta comprensió.

4rt) Agraïm la implicació i els sacrificis mostrats pels esportistes, empleats, i abonats i socis, en favor del nostre estimat Barça.

5è) Prego als socis amb aspiracions electorals que se sumin a aquest manifest independentment de quin sigui el calendari i les dinàmiques preelectorals. Intentem superar, el barcelonisme unit, la crisi de la Covid-19.

6è) Som fidels al Barça i estem orgullosos de pertànyer al millor club poliesportiu del món que segueix demostrant, també en aquests dies, que és més que un Club, entre altres coses, gràcies a la seva acció solidària.

7è) Ara més que mai, donarem suport al nostre Club i ens adaptarem, en la mesura de les nostres possibilitats, als canvis i variacions a què ens pugui obligar aquesta maleïda pandèmia.

8è) Som optimistes i estem plenament confiats en el fet que la grandesa del nostre Club i el nostre sentiment de pertinença farà que el nostre estimat Barça surti reforçat d’aquesta situació. El nostre Club ja ha sobreviscut i ressorgit de grans crisis, en bona part, gràcies a l’esforç dels socis, al seu amor i passió pels colors blau i grana.

9è) Estem convençuts que, si seguim units, ningú no ens podrà tòrcer. I, ben aviat, tornarem a vèncer.

Finalment, fem una crida a tot el barcelonisme sense excepció (dirigents, empleats, esportistes, socis, penyistes, aficionats i simpatitzants) per tal d’adherir-se cadascú a títol individual, a aquest pacte. TOTS UNITS FEM FORÇA!!! VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!!

Associació Seguiment FCB.

 

Deixa un comentari